قهرمان کشتی دنیا دل کودکان بهزیستی را شاد کرد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قاسم رضایی اظهار کرد: حضور در میادین بزرگی همانند المپیک و رقابت‌های جهان برای هر ورزشکاری سخت است.
 
وی افزود: همیشه نتایج مثبت دعای خیر مردم را در میادین بین‌المللی، جهانی و المپیک احساس می‌کردم.
 
مرد طلایی وزن 96 کیلوگرم رقابت‌های کشتی فرنگی المپیک 2012 لندن، گفت: همیشه تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرم تا نماینده شایسته‌ای برای ایران اسلامی در دنیا باشم.
 
وی با اشاره به دیدارهای سخت و طاقت‌فرسای مسابقات جهانی آمریکا، بیان کرد: خداوند را شکر می کنم که در این رویداد بزرگ هم با مدال نقره دنیا به کشورم بازگشتم.
 
رضایی با اعلام اینکه پنجاه و هفتمین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان و گزینشی المپیک از 16 شهریور ماه به مدت چهار روز با حضور فرنگی‌کارانی از 68 کشور دنیا به میزبانی لاس‌وگاس آمریکا برگزار شد، ادامه داد: ایران اسلامی پس از کشورهای روسیه، آذربایجان و اوکراین با کسب یک مدال نقره و دو برنز با 31 امتیاز چهارم جهان شد.
 
دارنده مدال نقره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان با اشاره به اینکه در دور نخست مسابقات با قرعه استراحت روبه‌رو شدم، افزود: با غلبه بر کشتی‌گیرانی از کشورهای روسیه، کوبا، ترکیه و بلغارستان راهی دیدار فینال شده ولی در مرحله نهایی با شکت مقابل حریف ارمنساتی به مدال نقره دست یافتم.
 
رضایی در پایان گفت: همیشه مردم، مسئولان و ورزش‌دوستان مازندرانی از من در عرصه‌های مختلف حمایت کردند و هدایای امروز مسئولان را به کودکان تحت حمایت سازمان بهزیستی در شهرستان آمل اهدا می‌کنم.

منبع: فارس
 
انتهای پیام/