رودهن؛
امام موسی صدر از مبارزان واقعی جبهه استکبار ستیزی بود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رودهن، حجت الاسلام حسین توسلی در سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر گفت: خانواده آیت الله حکیم در جهان اسلام بزرگترین خانواده شهید است .

امام جمعه شهرستان پردیس در ادامه این مطلب تصریح کرد: این خانواده ارزشی از شاخه های جریان مبارزه با ظلم در جهان، ده ها شهید را تقدیم به اسلام ناب محمدی (ص) کرده است و از وزنه های مقاومت و پایداری به شمار می رود .

حجت الاسلام والمسلمین توسلی با تاکید بر اینکه امام موسی صدر یکی از رهبران انقلابی جبهه مقاومت در جهان اسلام بود اضافه کرد: استکبار جهانی در جریان تخریب بنیان جبهه مقاومت با سیاست مهره چینی این روحانی مبارز را ربود .

امام جمعه شهرستان پردیس در خاتمه اظهار داشت: هنوز سرنوشت امام موسی صدر نامعلوم است و نمی توان گفت ایشان زنده هستند و یا به شهادت رسیده اند .

انتهای پیام/پ