کارتر مدعی شد: با حضور قوی در خلیج فارس می توانیم از نفوذ ایران در منطقه جلوگیری کنیم
وزیر دفاع آمریکا مدعی شد واشینگتن با حضور قوی در خلیج فارس می تواند با نفوذ ایران مقابله کند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت دفاع آمریکا، «اشتون کارتر» وزیر دفاع این کشور اعلام کرد: ما به حضور بسیار قوی در خلیج فارس ادامه می دهیم.
وی مدعی شد: ناو هواپیمابر ما به سرعت می تواند وارد منطقه شود.بنابراین توانایی ما برای حضور نیرو و پاسخ در منطقه خلیج فارس بسیار قوی است و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
کارتر در ادامه ادعاهای بی اساس خود گفت: این یکی از کارهایی است که ما می توانیم انجام دهیم تا ایرانی ها را از تهاجم بازداریم و با نفوذ ایران مقابله کنیم و همانطور که رئیس جمهور به ما دستور داد گزینه نظامی را در مورد برنامه هسته ای ایران حفظ کنیم و مهمتر این که از دوستان و متحدان ما در منطقه به ویژه اسرائیل حمایت کنیم. هر اتفاقی که برای توافق بیافتد، مسئولیت و وظیفه ما تغییر نخواهد کرد.
انتهای پیام/