شورای حکام برای بررسی راستی آزمايی برجام تشکیل جلسه می‌دهد
شورای حکام برای بررسی راستی آزمايی برجام تشکیل جلسه می‌دهد
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست یک روزه بررسی راستی آزمایی برجام و تبعات مالی آن بر بودجه آژانس در تاریخ 25 آگوست (سوم شهریورماه) در مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین برگزار می شود.

«سرگئی گاس»، مدیر روابط عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی با تایید برگزاری این نشست در سوم شهریورماه افزود: انتظار می‌رود شورای حکام در این نشست یک روزه، گزارش «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص درخواست های قطعنامه 2231 شورای امنیت و هزینه‌های مالی مربوط به آن برای آژانس را بررسی کند. 

آمانو، اعضا را از ادامه راستی آزمایی براساس توافقات گذشته، فعالیتهای راستی آزمایی برجام و تبعات مالی آن بر بودجه آژانس مطلع خواهد ساخت و قرار است اعضای شورای حکام گزارش مدیرکل را در این خصوص بررسی کنند.

انتهای پیام/