کرمان؛
حضور گردشگر با ایجاد زیربناها اتفاق می افتد

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محسن جلال پور در مراسم شب گردشگری استان کرمان که در سالن اجلاس برج میلاد برگزار شد ، گفت:اگر نگاهی به جایگاه گردشگری ایران در دنیا بیندازیم تقریبا صفر هستیم.

وی افزود: امروزه صنعت گردشگری صنعتی رقابتی است و برای موفق شدن در این حوزه باید سازو کار لازم اندیشیده شود.

رئیس اتاق ایران تاکید کرد: قرار بود در افق 1404ایران 20میلیون گردشگر خارجی با 25میلیارد دلار درآمد داشته باشد که با این افق فاصله زیاد داریم.

جلال پور تصریح کرد: برای ایجاد هر شغل 160میلیون تومان باید هزینه شود اما در حوزه گردشگری این هزینه بسیار پایین تر است.

وی با اشاره به اخلاق مهمان نوازی کرمانیها گفت: در همه جای دنیا باید این مهربانی و مهمان نوازی کرمانیها زبانزد شود در حالی که گاهی این اخلاق نیکوی کرمانیها به فراموشی سپرده می شود.

رئیس اتاق بازرگانی کرمان تصریح کرد:خیلی از کشورها ایران را با پسته می شناسند که پسته نیز یکی ازکالاهای صادراتی اصلی استان کرمان است.

انتهای پیام/گ