گیاهان دارویی کتیرا و شیرین بیان منقرض شدند
محمدباقر رضایی رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران‌ جوان در خصوص وضعیت داروهای گیاهی اظهار کرد: در ایران نزدیک به 10 هزار گونه گیاهی وجود دارد که تقریبا 800 تا 1000 گونه آن جزء گیاهان دارویی است که از همین مقدار هم فقط 250 نوع گیاه دارویی در کشور به صورت سنتی یا صنعتی استفاده می شود.

وی افزود: تمام دنیا به ارزش داروهای گیاهی پی برده و کشور ما از لحاظ تنوع گیاهی و اقلیمی دارای منابع غنی گیاهان دارویی است ولی امروزه گیاهانی را که کشت زراعی ندارند و بصورت خودرو رشد می‌کنند بدون در نظر گرفتن حد مجاز برداشت، صادر کرده‌ایم.

رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی با بیان نابودی گیاهان دارویی نظیر کتیرا و شیرین بیان گفت: نبود همکاری و هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی ، ورزات بهداشت و وزارت صنابع سبب شده تا هم اکنون گونه‌های دارویی ما به وضعیت وخیمی برسد.

انتهای پیام/