عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در سازمان تامین اجتماعی ارائه خدمت به بیمهگذار روز به روز کاهش و در عین حال دریافت حق بیمه از آنها افزایش یافته است.

محمد اسماعیل سعیدی عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی در خصوص کسر حق بیمه از حقوق کارکنان مشمول قانون این سازمان و همچنین پرداخت حقوق بازنشستگان تاکنون عملکرد مناسبی نداشته است.
وی گفت: جهت دفاع از حقوق بیمهشدگان این سازمان طرح استفساریه ماده 59 قانون برنامه پنجم توسعه با به تصویب رسیدن اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برای تصویب نهایی تا 2 ماه آینده در صحن علنی مطرح می شود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: این سازمان موظف است به افرادی که در حال حاضر قادر به پرداخت حق بیمه خود نیستند، با توجه به پرداخت حق بیمه در گذشته، به آنها خدمات ارائه کند.
سعیدی در پایان تاکید کرد: طرح استفساریه پس از تصویب از دستور کار مجلس خارج و عملیاتی شدن آن بر عهده دولت است.
انتهای پیام/