انتصابات جدید در معاونت برنامه‌ریزی رسانه ملی
به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی رسانه ملی آقای مجتهد، معاون برنامه‌ریزی و منابع مالی سازمان، در مراسمی از زحمات حسین زاکانی در سمت مدیرکل بودجه و سیدحسین عرب­نجفی مدیرکل حقوقی سازمان تشکر کرد و در احکامی، مصطفی محمدی را با حفظ سمت اداره کل برنامه‌ریزی و امور مالی حوزه فناوری و رسانه‌های نوین سازمان به عنوان «مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه» و سیدحمید رهبری‌فر را به عنوان «مدیرکل امور حقوقی سازمان» منصوب کرد.

معاون برنامه‌ریزی و منابع مالی صدا و سیما در این مراسم با اشاره به خدمات ارزشمند حسین زاکانی در طول تصدی اداره کل برنامه‌ریزی و بودجه سازمان اظهار کرد: ایشان انصافا در دوره سخت و حساسی این مسئولیت را بر عهده داشتو دقت نظر در کار و تعصب وی نسبت به سازمان مثال زدنی است.

معاون برنامه‌ریزی و منابع مالی با اشاره به تحولات ساختار سازمان تأکید کرد: ادغام دو مجموعه مرکز طرح و برنامه‌ریزی و اداره کل بودجه اقدام بسیار مهمی بود که در این دوره انجام شد و ان­شاا... سازمان از برکات هم‌افزایی نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی سازمان بیشتر از گذشته سود خواهد برد.

مجتهد پیگیری برنامه پنجساله ششم، تأکید بر بودجه‌ریزی عملیاتی در سازمان، توزیع عادلانه اعتبارات میان حوزه‌ها، ساماندهی و کنترل پرداخت‌ها، استانداردسازی فعالیت‌ها و رعایت اصول صرفه‌جویی را از مهمترین انتظارات خود در دوره جدید اداره کل برنامه‌ریزی و بودجه برشمرد.

در ادامه مراسم، معاون برنامه‌ریزی و منابع مالی سازمان ضمن تشکر از زحمات سیدحسین عرب‌نجفی مدیرکل سابق امور حقوقی تأکید کرد: در دوره مسئولیت ایشان نیز ساماندهی بسیار خوب و موفقی در امور حقوقی سازمان اتفاق افتاد و وجود ایشان در سازمان غنیمت است و امیدواریم بتوانیم از نظرات و تجربیات ایشان استفاده کنیم.

مصطفی محمدی، کارشناس ارشد مهندسی عمران ازدانشگاه صنعتی خواجه نصیر، پیش از این مدیرکلی برنامه‌ریزی و امور مالی حوزه فناوری و رسانه‌های نوین، مدیرکلی و نیز قائم مقام برنامه‌ریزی و بودجه عمرانی معاونت توسعه و فناوری را در سوابق خود دارد.
سیدحمید رهبری­فر مدیرکل امور حقوقی نیز کارشناس ارشد حقوق است که پیش از این مدیرکلی اداری و مالی و ذیحسابی معاونت توسعه و فناوری، ذیحساب سازمان در اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و مشاور اجرایی معاون توسعه وفناوری را در سوابق خود دارد.

ضمناً قرار شد از خدمات مشاوره‌ای آقایان عرب‌نجفی و زاکانی در معاونت برنامه‌ریزی و منابع مالی استفاده شود.


انتهای پیام/