سلطانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
تحقیق و تفحص از "دکل نفتی گمشده" منتفی شد

تحقیق و تفحص از «دکل نفتی گمشده» منتفی شد/پیگیریی ها طبق یک اصل آئین نامه داخلی مجلس ادامه داردامیرعباس سلطانی نماینده مردم بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به موضوع تحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده، گفت: در حال حاضر مجلس زمان کافی برای تحقیق و تفحص از دکل نفتی را ندارد.

وی افزود: حداقل چندین پرونده تحقیق و تفحص در برنامه کاری مجلس وجود دارد که زمان کافی را ایجاب نمی‌کند تا تحقیق و تفحصی از دکل نفتی صورت پذیرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با اشاره به سایر گزینه‌های نظارتی مجلس در  رسیدگی به موضوع دکل نفتی گمشده متذکر شد: قصد داریم موضوع دکل نفتی گمشده را طبق یک اصل دیگر از آیین نامه داخلی مجلس پیگیری کرده و به آن ورود کنیم که این ماده واحده مواردی نزدیک به یک تحقیق و تفحص را تداعی و مطالبه می‌کند.

سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم بر اساس ماده واحد مذکور در آیین نامه داخلی مجلس موضوعات پیرامون دکل نفتی گمشده زودتر به نتیجه خواهد رسید.

انتهای پیام/