سنندج؛
قرارگرفتن 7 درصد از جمعیت کردستان تحت پوشش بهزیستی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان سید صباح قریشی به برنامه های هفته بهزيستی از20 تا 26 تير باشعار«تنها، همه با هم می توانيم» اشاره کردوگفت:این اداره کل همچون سنوات گذشته برنامه هایی را برای این هفته تدوین نموده است.

وی افزود:رویکرد بهزیستی معرفی توانمندیهای معلولان و مددجویان در کنار معرفی قابلیت های سیستم به مردم و مسئولین است.

مدیر کل بهزیستی استان کردستان بیان کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار، فرزندان بی‌سرپرست و مردان از کارافتاده از اولویت‌های بهزیستی استان در حوزه اجتماعی است.

قریشی تعداد خانوارهای مستمری بگير از بهزيستی استان کردستان را 46 هزار خانوار اعلام کرد و افزود: از اين تعداد 23 هزار نفر مستمری بگیرثابت و مابقی از خدمت دیگر این نهاد حمایتی استفاده می کنند .

وی گفت:بیش از514 موسسه و مراکز NGO در استان صاحب مجوز هستند که از این تعداد 53 مورد موسسه در زمینه های کمک های  مردمی فعالیت می کنند .

قریشی بیشترین آمار معلولین در استان را مربوط به شهرستان مریوان دانست و گفت: خانواده های دارای فرزندان 3 معلولیتی در این شهرستان بسیار زیاد است .

مدیر کل بهزیستی استان کردستان درپایان کل اعتبارات استانی به این نهاد را 50 میلیارد تومان  عنوان کرد.

انتهای پیام/گ