سروش صحت و غزالی جلو دوربین یک فیلم اولی + تصاویر
کریم لک‌زاده کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص ساخت اولین فیلم بلند سینمایی خود گفت: فیلم «قیچی» اولین تجربه بلند من است که قصه شخصیتی را روایت می‌کند که از تهران گریخته و برای خروج از کشور به جنوب ایران می‌رود.

وی افزود: 70درصد از فیلمبرداری این فیلم در جنوب کشور (استان هرمزگان وجزیره هرمز) انجام شده و 30 درصد باقی مانده آن را در تهران انجام می‌دهیم.

سروش صحت و غزالی جلو دوربین یک فیلم اولی

لک‌زاده ادامه داد:عباس غزالی،مونا محمودزاده و تعدادی از بازیگران بومی در جنوب کشور جلوی دوربین رفتند و در تهران نیز عباس غزالی، سروش صحت، محمدرضا داودنژاد، سونیا سنجری و 3 بازیگر مرد دیگر که هنوز با آنها به توافق نرسیده ایم، جلوی دوربین می‌روند.

این کارگردان افزود: فیلمبرداری «قیچی» تا اواخر تیر یا اوایل مرداد ماه به پایان می رسد و احتمالا تا اواخر تابستان، دیگر کارهای فنی فیلم نیز تمام خواهد شد.

لک‌زاده بیان کرد:به احتمال فراوان اولین نمایش فیلم در بخش نگاه نو جشنواره سی و چهارم فیلم فجر خواهد بود که امیدوارم این اتفاق رخ دهد.

وی در خصوص خصوصیات فیلم «قیچی» گفت:در این وضعیتی که اکثر فیلمها آپارتمانی شده پای خود را فراتر گذاشتیم و سعی کردیم به دور از آپارتمان و در لوکیشنهای سخت و طاقت فرسای جنوب که همه عوامل با جان و دل برای ارائه کاری دیدنی با آن دست و پنجه نرم کردند، فیلمی متفاوت و نزدیک به زیباشناسی مورد علاقه‌مان در سینما تولید کنیم. البته متفاوت بودن به معنای ویژگی و نه به معنای برتری.

سروش صحت و غزالی جلو دوربین یک فیلم اولی

این کارگردان بیان کرد: ویژگی دیگر «قیچی» قهرمان محور بودن آن و استفاده از ضدقهرمان است که مدت ها است در سینمای ایران شاهد آن نیستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد:جا دارد از همه عوامل فیلم که بدون چشم داشت، اضافه و فراتر از وظایف و تشریفات کار می‌کنند، تشکر کنم چون حرفه‌ای بودن را به معنای واقعی و با صمیمیتی خاص نشان می‌دهند.

گفتنی است برخی عوامل فیلم «قیچی» عبارتند از:
نویسنده و کارگردان: کریم لک زاده، تهیه کننده: احسان فولادی، فیلمبردار: رضا عبیات، طراح صحنه و لباس: رضا رزم ،گریم:حسنا خان‌محمدی، دستیارکارگردان: حامد نجابت، تدوین: پویان شعله ور، صدابردار: هادی معنوی‌پور، موسیقی و صداگذاری فیلم مشخص نشده و بازیگرانی که تا به الان حضور آن ها قطعی شده عباس غزالی، سروش صحت، محمدرضا داودنژاد، سونیا سنجری و مونا محمودزاده است.  


انتهای پیام/