کرمانشاه ؛
افزایش سرطان با بالا رفتن نیترات درکودهای شیمیایی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران؛ قباد محمدی افزود: بیش از یک سال است که ازطرح سنجش نیترات در محصولات کشاورزی می گذرد اما هنوز اطلاعات در این زمینه تکمیل نشده و اجرای طرح ادامه دارد.

به گفته وی وجود نیترات در محصولات تا حدی طبیعی است، زیرا ریشه برخی گیاهان نیترات خاک را جذب می‌کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: نباید نیترات از حد مجازی در محصولات کشاورزی بالا برود.

محمدی یادآورشد : طبق آزمایشات صورت گرفته بالا بودن نیترات دربرخی محصولات نگران کننده و در برخی دیگر در حد مجاز بوده و درحال حاضر تا پایان جمع آوری اطلاعات و آزمایشات نمی‌توان در خصوص وضعیت نیترات محصولات کشاورزی استان اظهارنظر کرد.


انتهای پیام /ی