رودهن؛
سازمان ملل سازمان حامی تروریست بین المللی است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از رودهن، منصور حقیقت پور در مورد ساختار سازمان ملل گفت: متاسفانه سازمان ملل تنها واژه حمایت از حقوق بشر را یدک می کشد و بوی از این واژه نبرده است.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌های خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد : دولت مردان آمریکا که تنها مدعی دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروریست جهانی می‌باشند حادثه واژگونی هواپیمای مسافربری ایرباس ایرانی را در آسمان نیلگون خلیج همیشه فارس رقم زدند.

نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌های خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این موضوع که آمریکا برای جنایت‌های ضد بشری ارزش قائل است اظهار داشت: آمریکایی ها برای جنایات ضد بشری ارزش قائل می‌باشند و انسانیت و دفاع از مظلوم حلقه‌ای مفقود شده در زنجیره سیاست‌های استکبار جهانی است.

انتهای پیام/ز