اردبیل؛
جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از اهداف اصلی دولت است

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جواد زنجانی با بیان اینکه دولت به تنهایی قادر به ایجاد اشتغال و اجرای پروژه‌های اقتصادی نیست، گفت: جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی علاوه بر رونق اقتصادی می‌تواند گام بسیار مهمی در ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری باشد.

وی با اشاره به اینکه کارخانه سبلان پارچه یکی از پروژه‌های مهم اشتغالزایی در اردبیل است، افزود: کارخانه سبلان پارچه اردبیل در سال‌های گذشته با مشکلات جدی مواجه بوده و مهم‌ترین اهداف ما حفظ وضیعت فعلی کارخانه سبلان پارچه اردبیل است تا حقوق کارگران این کارخانه در موقع مقرر پرداخت شود.

فرماندار اردبیل گفت: کارخانه سبلان پارچه یکی از کارخانه‌های بزرگ استان اردبیل است که این کارخانه ظرفیت اشتغال 2 هزار و 500 نفر را دارد ولی متأسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی در حال حاضر 700 نفر در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/گ