رفع سردرد با تغییر یک عادت رفتاری
 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از افکارنیوز، دکتر هاله تاج‌الدینی در نشست «روزه داری در ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی» با بیان این مطلب گفت: افراد در هنگام افطار حتما روزه خود را با آب گرم یا مایعات گرم باز کنند، چون این عمل ‏باعث پاکسازی بدن می شود و از خوردن آب سرد در هنگام افطار پرهیز کنند.‏

وی گفت: سعی کنید در وعده افطار از زولبیا و بامیه استفاده نکنید، و بیشتر از قندهای ‏طبیعی مثل خرما، توت خشک و انجیر استفاده کنید، همچنین خوردن کلمپه، کماچ و قاووت ‏برای افت قند خون مناسب است.‏

تاج الدینی توصیه کرد: در بین وعده افطار تا سحر از میوه‌های آب‌داری ‏مثل، هندوانه، سیب و گلابی استفاده کنید تا کم آبی بدن جبران شود و همچنین استفاده ‏از سبزیجات را در وعده غذایی خود فراموش نکنید.‏

این متخصص طب سنتی افزود: در وعده افطار از سوپ‌ها و آش‌های کم چرب و کم حبوبات استفاده کنید ‏و همچنین از خوردن چند نوع غذا با هم و خوردن آب به همراه غذا پرهیز کنید.‏

تاج الدینی برای بچه‌هایی که تازه به سن تکلیف رسیده‌اند و می‌خواهند ‏روزه بگیرند هم توصیه کرد: چون کودکان در حال رشد هستند باید در رژیم غذایی آن‌ها ‏دسته‌های غذایی مثل، لبنیات، غلات، پروتئین و...باشد و بچه ها باید وعده‌های غذایی ‏سحر و افطار خود را به طور کامل بخورند.‏

این متخصص طب سنتی گفت: بهتر است افراد از خوردن چای پررنگ، قهوه و موادی ‏که کافئین دارند در وعده سحر اجتناب کنند و به جای آن از دمنوش‌های گیاهی مثل، بابونه ‏و گل گاوزبان استفاده کنند.‏

وی در ادامه گفت: افراد در وعده سحر از خوردن مواد غذایی سرخ شده، پرچرب، ‏تند و تیز، فست فودها و نوشابه‌ها خوداری کنند، چون باعث تشنگی و مشکلات گوارشی ‏می‌شود.‏

این متخصص طب سنتی توصیه‌ای هم برای جلوگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان کرد و گفت: بهتر ‏است افراد از نوشیدنی‌هایی که آب بیشتری را در بدن نگه می‌دارد مثل، ‏تخم شربتی، خاکشیر، سکنجبین و شربت لیمو ترش استفاده کنند.