معاون توسعه و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
تسهیلات رفاهی ماه رمضان ویژه فرهنگیان
سید محمد بطحایی، معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار آموزش و پرورش گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران با اشاره به پیگیری پرداخت رفاهی به کارکنان آموزش و پرورش از آذر 93 اظهار کرد: این موضوع به علت کمبود اعتبارات تاکنون اجرایی نشده بود، پس از بررسی‌ها وزارت آموزش و پرورش در تاریخ 5 بهمن 93 در اولین نامه رسمی خود درخواست پرداخت رفاهی به معلمان در دهه مبارک فجر به سازمان مدیریت ارسال کرد اما به علت کمبود اعتبارات در سال گذشته این مهم محقق نگردید.

وی افزود: در سال جاری پیگیری‌ها ادامه یافت تا در نهایت در 26 خرداد ماه سالجاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعتبار لازم برای پرداخت اولین کارت رفاهی به تمام کارکنان شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش را اعلام نمود، لذا با تمام پیگیری‌ها از 6 ماه قبل تاکنون توسط شخص وزیر سرانجام این موضوع در ماه مبارک رمضان به نتیجه رسید و پرداخت رفاهی در غالب یک کارت هدیه‌ بانکی میسر شد.

وی تأکید کرد: این موضوع هیچ ارتباطی با استیضاح وزیر ندارد و پیگیری‌ها در این زمینه از سال گذشته در حال انجام بوده است و با توجه به تأمین اعتبارات در ماه مبارک رمضان امکان اعطای کارت فراهم شد.




انتهای پیام/