تولید گوشت شتر مرغ در استان فارس20 درصد افزایش یافت .
به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ مدیر امور طیور، زنبور عسل
و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: افزون بر 60 تن گوشت شتر مرغ در
یک سال گذشته در استان تولید شده که نسبت به سال قبل از آن 20 درصد رشد داشته است
.
ستوده ادامه داد: 6 واحد
صنعتی پرورش شترمرغ با ظرفیت تولید سالانه 7 هزار و 460 قطعه در استان فعال است .
از جمله مراکز تولید شتر
مرغ در استان فارس بوانات، فسا، شیراز و سروستان هستند .
گوشت شتر مرغ فارس علاوه بر
مصرف داخلی به سایر استانها صادر می شود .
انتهای
پیام/ ا