در ماه رمضان از غذاهای پخته و بخارپز استفاده کنید
برلیانت بزرگمهر رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: افراد روزه دار در ماه رمضان سعی کنند تا حد امکان از غذاهایی که  چربی بالایی دارند یا چرب هستند خود داری کنند و غذا را به صورت بخار پز و پخته مصرف کنند.

وی در این خصوص تاکید کرد: مواد غذایی پخته را به صورتی که تمام آب حاصل از آن را میل کنند چون ویتامین‌ها و املاح و مواد معدنی زیادی وارد آب غذا می‌شود.

بزرگمهر خاطر نشان کرد: بنابراین چربی در ماه رمضان باید کمتر از حد معمول باشد و مصرف روغن‌های جامد نباتی و حیوانی، کره، سس سفید، انواع دسرها، شیرینی‌ها و شکلات‌ها  را کاهش دهند و از روغن‌های مایع گیاهی مانند زیتون و دانه‌های گیاهی از قبیل پسته، بادام، فندوق و بادام زمینی استفاده کنند.

رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: روزه‌داران از مصرف انواع دسرها و شیرینی‌جات در ماه رمضان خود‌داری کنند و توصیه می‌شود  به خصوص افراد چاق به جای استفاده از زولبیا و بامیه از خرما استفاده کنند زیرا زولبیا، بامیه دارای قند و روغن زیادی هستند.


انتهای پیام/