ابتکار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران:
شکر خدا حالم خوب است/ در حادثه واژگونی قایق به کسی آسیب نرسید
آخرین خبرها درباره حادثه واژگونی قایق معصومه ابتکار"معصومه ابتکار" در گفت‌وگو با  خبرنگار محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگارانگفت:باتوجه به اینکه یکی از  کانون‌های گردوغبار تالاب هورالعظیم است به همراه تعدادی از مسولین برای بازدید از قسمتی از تالاب هورالعظیم که آبگیری شده  با قایق حرکت کردیم که کمی بعد از حرکت قایق دچار سانحه شد، البته شکر خدا کسی در این حادثه آسیب ندید.

وی ادامه داد: درحال حاضر تمامی همراهان ما در سلامت کامل به سر می‌برند، ضمن اینکه از تمام کسانی که طی این مدت نگران و جویای احوال ما بودند کمال تشکر را دارم.

شایان ذکر است رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور صبح امروز برای بررسی کانونهای گردوغبار همراه هیئتی از مسولین وزارت خانه های کشور، وزرای نفت، نیرو، بهداشت، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل ها و مراتع ، معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و رئیس سازمان هواشناسی وارد خوزستان شدو پایان امشب نیز به تهران بازمی گردند.

*قایق حامل معصومه ابتکار در تالاب هورالعظیم دچار سانحه شد

به گزارش خبرنگار محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران صبح امروز قایق رئیس سازمان محیط زیست کشور در جریان یک بازدید از تالاب هورالعظیم، دچار حادثه شد.

لاهیجان زاده مدیر کل محیط زیست استان خوزستان در این زمینه گفت: هیات اعزامی دولت به ریاست معصومه ابتکار امروز صبح وارد اهواز شدند و بلافاصله برای بازدید از کانون‌های شناسایی شده گرد و غبار طی ماه‌های اخیر، عازم منطقه غرب استان و سپس بازدید از هورالعظیم شدند.

گفتنی است؛‌ یکی از قایق‌های حامل هیات اعزامی دولت که رئیس سازمان محیط زیست کشور را به همراه داشت در تالاب هورالعظیم واژگون شد که خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب نرسید.

انتهای پیام/