سنندج؛
کلرزنی 97 درصد آب کردستان
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سنندج، فرزام بیدارپور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کردستان گفت: با اشاره به ثبت الکترونیکی کلرزنی آب به صورت روزانه توسط علوم پزشکی استان در چند هفته اخیر وضعیت کلرزنی آب نامطلوب بوده و اگر کلرزنی آب شرب براساس برنامه پیش نرود احتمال شیوع بیماری از طریق آب و غذا افزایش می‌یابد.

وی افزود: کلرزنی در حال حاضر توسط آب و فاضلاب روستایی و عمدتا به صورت دستی انجام می‌شود که باید در مناطق روستایی به میزان بالاتری انجام شود تا مانع انتقال بیماری از طریق آب به افراد شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان افزود: برای جلوگیری از انتقال بیماری سعی براین است که کلیه زباله‌های بیمارستانی نیز ضدعفونی و بعد از بی‌خطر شدن تحویل شهرداری داده شود.

انتهای پیام/گ