احداث 130 فضای فرهنگی، ورزشی تا پایان سال در منطقه14
روح الله بیداد معاون خدمات شهری، شهرداری منطقه14 در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،‌ اظهار کرد: با توجه به کمبود سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در منطقه، اصلی ترین برنامه شهرداری منطقه14، توسعه این مراکز است که به طور جدی دنبال خواهد شد.

وی تصریح کرد: راه اندازی 13 سرای محله، راه اندازی 15کتابخانه عمومی، احداث وراه اندازی خانه شهید با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، راه اندازی 20خانه کارآفرینی در جهت ارتقا سطح فرهنگ کارآفرینی و توسعه اقتصاد منطقه از اقدامات اجرایی معاون خدمات شهری در این زمینه است.

بیداد در پایان گفت: 15مجموعه ورزشی فعال چند منظوره، احداث و راه اندازی خانه کشتی،‌ایجاد پیست دوچرخه سواری، مرکز تن آرام، 14خانه اسباب بازی، 22خانه سلامت و راه اندازی 45 زمین چمن مصنوعی فوتبال، از مهمترین فعالیت‌های منطقه در جهت توسعه این سرانه‌ها است که به مرحله اجرا در آمده است.

انتهای پیام/