معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی و فناروی با در اختیار گذاشتن چهار فروند پهباد به سازمان محیط زیست، شرایط لازم را برای شناسایی هر گونه آتشسوزی در جنگلها را فراهم کرده است.

به گزارش
خبرنگار فنآوریهای نوین گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران، صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور در رصدخانهی ملی ایران گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با در اختیار قرار دادن چهار فروند پهباد به سازمان محیط زیست شرایط لازم را برای بررسی شرایط جنگل ها و مشاهدهی هر گونه آتشسوزی فراهم آورده است.
وی در ادامه افزود: این پهباد میتواند با پرواز آرام در مناطق جنگلی آتشسوزی را در مراحل اولیه شناسایی و گزارش کند.
ستاری تاکید کرد: در حال حاضر کشور ظرفیت تولید این پهباد را دارد و ظرفیت این هواپیما برای حمل و نقل مواد اطفاء حریق 20 تن است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تبدیل یک فروند هواپیمای معمولی به هواپیمای آتشنشانی برای اطفاء حریق جنگلهای کشور حمایت نموده است .
وی در پایان عنوان کرد: این هواپیما قادر است حجم زیادی آب را بر روی سطوحی که دچار حریق شده است، پخش کند.
انتهای پیام/