توسعه شبكه پياده‌راهی در بازار تهران
توسعه شبكه پياده‌راهی در بازار تهرانبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي در جلسه شوراي مديران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأكيد بر اهتمام جدی مديريت شهري بر اجراي طرح ساماندهي منطقه ۱۲ با رويكرد انضباط ترافيكي گفت: مديريت حمل و نقل بار و كالا، نظم‌بخشي به ترافيك، توسعه پياده‌راه‌ها، بهبود و توسعه حمل و نقل عمومي، توسعه سيستم‌هاي هوشمند حمل و نقل و نگاه اجتماعي و فرهنگي به اين موضوع از جمله محورهاي اصلي اين طرح محسوب مي‌شوند كه در قالب ۲۶ اقدام فهرست شده‌اند.

وی افزود: در موضوع مديريت حمل و نقل بار و كالا، ساماندهي حاملان بار اعم از موتورسيكلت‌ها، وانت‌بارها و گاري‌هاي دستي، مد نظر است و در محور انضباط­بخشي به ترافيك، اصلاح رفتار كاربران از طريق اعمال قوانين و مقررات با محوريت خط سفيد در دستور كار دارد.

تشکری هاشمی با اعلام اينكه در بحث توسعه پياده‌راه‌ها، تكميل شبكه پياده‌راهي محدوده بازار از جمله خيابان‌هاي ۱۵ خرداد شرقي و ناصرخسرو، اجراي پياده‌راه در خيابان ۳۰ تير، تعريض پياده‌روي خيابان امام خميني (ره) و ساماندهي وضعيت اتوبوسراني، توجه به توسعه حمل و نقل عمومي انبوه­بر و راه‌اندازي مُدهاي حمل و نقل پاک، مورد نظر است.

معاون شهردار تهران با اشاره به اينكه توسعه سيستم‌هاي هوشمند حمل و نقل و تكميل زيرساخت‌هاي هوشمند ترافيكي و نیز تمركز بر موضوعات اجتماعي و فرهنگي و اطلاع‌رساني از ديگر محورهاي پروژه مذكور است، اظهار كرد: هدف از اجراي طرح ساماندهي ترافيكي بازار، ارائه خدمات شايسته به ساكنان منطقه ۱۲ و شهرونداني است كه هر روز به اين منطقه تردد دارند.

تشكري هاشمي با بيان اينكه جابه‌جايي بار و كالا در بازار تهران، وضعيت رقت‌باري دارد و توجه به زندگي كارگراني كه كار جابه‌جايي در بازار را بر عهده دارند از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، تصريح كرد: مديريت بار و كالا در بازار تهران نياز به ساز و كاري براي ايجاد سازماني منسجم و منظم دارد، به نحوي كه هم نيازهاي معيشتي كارگران بازار را برطرف كند و هم بتواند پاسخ‌گوي نیاز انبوه شهرونداني كه هر روز به قلب تجاري كشور مراجعه می­كنند، باشد.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه حمل و نقل بار و کالا با مشارکت بازاریان و کارگرانی که در بازار مشغول به کار هستند، مجموعه اصول و ضوابطی که بتواند در موضوع جابه­جایی بار و کالا، ملاک عمل قرار گیرد را تدوین و تنظیم می­نماییم، اضافه کرد: به این منظور، مجموعه­ ای از اقدامات اجتماعی و فرهنگی از جمله آموزش کاربران را در دستور کار قرار داریم، چرا که اعتقاد داریم جنس کار فرهنگی با کار عمرانی متفاوت است و هر گونه اقدام فرهنگی باید با همدلی و مشارکت خود مردم اجرا شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه ساماندهی جابه­ جایی بارهای غیر متعارف از طریق موتورسیکلت­ ها با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی و با مشارکت راکبان موتورسیکلت را در دستور کار قرار داده­ایم، اظهار کرد: مأموریت داریم تا با همکاری بازاریان و شاغلان در بازار، نظم و انضباط را در این محدوده استقرار بخشیم و بازار تهران را به الگوی نظم و انضباط تبدیل کنیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه یکی از ساز و کارهای نظم­ بخشی به بازار، نظارت تصویری بر آن با استفاده از سیستم­ های هوشمند حمل و نقل است تا بتوانیم با کنترل محدوده بازار، نظم و انضباط را در آن پیاده ­­سازی کنیم، تصریح کرد: بازار، منطقه ­ای است که تاریخ پایتخت و تجارت کشورمان در آن تمرکز و جریان دارد و دستگاه ­های اجرایی کشور در آن متمرکز شده­اند و باید شأن و شئون منطقه ۱۲ و اهالی آن و افرادی که هر روز به این منطقه رفت و آمد می­ کنند، حفظ شود.

وی با تأکید بر اینکه تابلوهای ترافیکی و علائم راهنمایی و رانندگی در معابر منطقه ۱۲ باید تقویت شده و محورهایی که استعداد و قابلیت پیاده­راه­سازی دارند باید مورد مطالعه قرار گیرند، اضافه کرد: در حوزه اطلاع­رسانی، آموزش شهروندی و تبلیغات محیطی باید کار چند جانبه انجام شده و نسبت به انجام اصلاحات هندسی و اجرای طرح­های هندسی اقدام شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه در اجرای طرح ساماندهی منطقه ۱۲، حوزه حمل و نقل و ترافیک تمام قد آمادگی دارد و تلاش خواهیم کرد تا این طرح در طول تابستان و قبل از شروع سال جدید تحصیلی به صورت کامل در این منطقه اجرا شود، اظهار کرد: البته همه فعالیت­ های پیش­بینی شده از طریق شهرداری منطقه ۱۲ انجام می­ شود اما با توان منطقه را کمک می­کنیم تا اقدامات پیش­بینی شده را به درستی انجام دهد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه در جهت ارتقای کیفیت زندگی در منطقه ۱۲ تمام توان خود را بکار خواهیم گرفت، تصریح کرد: هر چند پروژه «خط سفید» در منطقه ۱۲ به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت، اما این پروژه محدود به منطقه مذکور نخواهد بود و در سایر مناطق و همچنین در بزرگراه­های شهری نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه با تدابیر شهردار تهران، آرزوی داشتن هوایی پاک، شهری منظم و ترافیکی روان، به آرزویی دست یآفتنی تبدیل شده، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری به عهدی که در جهت خدمات­رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهر و شهروندان بسته و به قول و قرارهای خود با مردم، پآیبند هستیم.

انتهای پیام/