ارتقاء و افزایش صنایع بسته‌بندی مواد غذایی برای کاهش پسماند
حسین جعفری مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به رویکردهای اصلی سازمان در سال جاری اظهار کرد: تمامی مجموعه‌ها به اصلاح فرآیند‌ها و هماهنگی با سازمان مدیریت پسماند در داخل شهرداری ملزم می‌شوند. 

وی ادامه داد: الاغ وظائف تخصصی هر بخش و هماهنگی سازمانی همه جانبه، افزایش کارآیی ادارات بازیافت و تدوین ساختار تشکیلاتی متناسب با فعالیت‌ها و انتظارات، آموزش صحیح انجام کار و افزایش راندمان پرسنل درگیر ( بکارگیری نیروهای مناسب ، آموزش نیروهای موجود) پشتیبانی و تقویت مستمر جایگاه سازمانی از برنامه‌های سازمان مدیریت پسماند در سال جاری به شمار می‌رود. 

جعفری تصریح کرد: بازبینی مجدد ضوابط و مقررات و تدوین استانداردهای مورد نیاز و افزایش سطح آگاهی‌های افراد درگیر و همچنین استراتژی پس از تفکیک از برنامه های دیگر این سازمان است. 
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: به منظور کاهش پسماند در سطح پایتخت صنایع بسته‌بندی مواد غذایی افزایش پیدا می‌کنند. 

جعفری با اشاره به مراحل بازیافت پلاستیک در پایتخت افزود: جداسازی پسماندهای پلاستیکی در مبداء ، جداسازی انواع پسماند خشک در ایستگاه های بازیافت و کارگاه های ویژه، شستشو و خرد شدن، قالب‌ریزی و تولید محصول از مراحل بازیافت پلاستیک به شمار می روند. 

انتهای پیام/