وزیرامورخارجه به منظور شرکت در اجلاس امنیت و ثبات در منطقه سازمان همکاری شانگهای و دیدار و گفتگو با مقامات شرکتکننده در این نشست، همچنین رایزنی با همتای روس خود عازم مسکو شد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران به منظور شرکت در اجلاس امنیت و ثبات در منطقه سازمان همکاری شانگهای و دیدار و گفتوگو با مقامات شرکت کننده در این نشست دقایقی قبل تهران را ترک کرد و راهی مسکو شد.
سفر امروز ظریف به مسکو چهارمین سفر وزیر خارجه ایران به فدراسیون روسیه است و قرار است در این سفر با مقامات شرکت کننده همچنین با «سرگئی لاوروف» دیدار کند و مسائل دو جانبه، آخرین تحولات مذاکرات هستهای و دیگر مسائل منطقه را مورد بررسی قرار دهند.
وزیر خارجه ایران اواخر دی ماه 1392 نیز برای اولین بار پس از تصدی این سمت و در ادامه سفرش به منطقه (بغداد، امان، بیروت و دمشق) و به همراه ولید المعلم همتای سوری خود به فدراسیون روسیه رفت و در آنجا ضمن حضور در نشست سه جانبهای با حضور وزرای خارجه سوریه و روسیه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین اول اردیبهشت ماه 1393 در اجلاس وزرای خارجه 5 کشور ساحلی دریای خزر در مسکو شرکت کرد و هفتم شهریور ماه سال گذشته (1393) نیز به مسکو رفت.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در دوران تصدی وزارت خارجه ظریف و در آذر ماه 1392 به تهران سفر کرد.
انتهای پیام/