یزد؛
برگزاری نخستین کارگاه خلاقیت مادر و کودک در یزد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛غلامرضا ابراهیمی مسئول کتابخانه عمومی امام علی(ع) در این خصوص اظهار داشت: در نظر داریم اولین کارگاه خلاقیت مادر و کودک را با هدف ایجاد عادت مطالعه در کودکان و نوجوانان برگزار کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به رویکرد و سیاست‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر توجه به کودکان و نوجوانان در کتابخانه‌ها، ما نیز در برنامه‌‌های سال جاری قصد داریم توجه ویژه‌ای به بخش کودک کتابخانه و اعضای آن داشته باشیم.

این مسئول کتابخانه تصریح کرد: در این راستا و با استفاده از ظرفیت کارشناسان کودک، اولین کارگاه خلاقیت مادر و کودک صبح جمعه هشتم خردادماه در کتابخانه عمومی امام علی(ع) برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه می‌توانند تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه 7 خرداد به کتابخانه عمومی امام علی(ع) مراجعه کرده و یا به صورت تلفنی ثبت‌نام کنند.



انتهای پیام/ ا