بجنورد؛
آغاز خرید تضمینی جو از کشاورزان خراسان شمالی

محمد تقی کاظمیان در گفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، با بیان اینکه خريد تضميني محصولات کشاورزي به منظور حمايت از توليد محصولات اساسي کشاورزي و ايجاد تعادل در نظام توليد صورت می گیرد،گفت: کشاورزان می توانند با معرفی نامه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و مراکز خدمات کشاورزی ، نسبت به فروش تضمینی محصول جو خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه مراکز خرید تضمینی جو در در 4 شهرستان اسفراین ، جاجرم ، گرمه و مانه و سملقان پیش بینی شده است، اظهار داشت :از چهارم خرداد ماه سال جاری در شهرستان جاجرم در دو مرکز جاجرم و سنخواست خرید تضمینی جو شروع شده است.

کاظمیان افزود: مراکز خرید تضمینی جو در دیگر شهرستان های استان نیز به محض برداشت محصول جو دایر می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در 23 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان جو آبی و در 21 هزار هکتار نیز جو دیم کشت شده که با توجه به خشکسالی ها پیش بینی میشود از این سطح 87 هزار تن جو برداشت شود.

انتهای پیام/س