عراقچي: فضاي بي‌اعتمادي در مذاکرات وجود دارد
به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران، عراقچی طی مصاحبه با آپا، خبرگزاری اتریش گفت : "فضای بی‌اعتمادی وجود دارد اما می‌توان از مشکلات عبور کرد."

عراقچی در پاسخ به سوالی درباره موضع ایران در صورت عدم حصول توافق نهایی خاطر نشان کرد: ایران برای هرگونه سناریویی در گفتگو با قدرت‌های جهانی برسر برنامه هسته‌ای این کشور در ازای کاهش تحریم‌ها آمادگی دارد.

این دیپلمات خاطر نشان کرد : "حتی اگر من خوشبین هم باشم، به این معنا نیست که هرگونه توافقی قابل قبول است. همه طرف‌ها یک توافق خوب می‌خواهند و از نظر ایران فقط توافقی خوب است که به حقوق قانونی ما احترام بگذارد و به تحریم‌ها خاتمه دهد."

وی افزود: "ما به همه احتمالات فکر کرده‌ایم و براساس آن برای همه سناریوها آماده‌ایم."

عراقچی گفت: "معتقدیم اگر اراده سیاسی حقیقی در کار باشد، حل مسایل فنی دشوار نخواهد بود. اگر اراده باشد، توافق نهایی به احتمال بسیار زیاد پیش از ضرب‌الاجل به دست می‌آید."