سنندج؛
بهره برداری از اولین واحد مرغداری تولید مرغ سبز در مریوان
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، سید عزیز هاشمی گفت:  این واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید 20 هزار قطعه ای مرغ سالم که در بازار به مرغ سبز معروف است افتتاح می شود.

وی افزود: 60 واحد مرغداری با ظرفیت  یک میلیون و 454 هزار قطعه در حال حاضر در مریوان فعالیت می کنند که در سال 10 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود و بیش از 70 درصد تولیدات مرغداری ها، مصرف داخل شهرستان و بقیه تولیدات به سنندج، همدان و کرمانشاه صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی مریوان بیان کرد: توليد و پرورش مرغ سبز بدون استفاده از آنتی بيوتيک و داروهای شيميایی است و برای کودکان در حال رشد٬ بانوان باردار و سالمندان بسيار مفيد و به عنوان سفير سلامتی بيماران و سالمندان بوده و دارای مزایای بسيارخوب تغذیه ای است.

گفتنی است که مرغ ارگانیک یا مرغ سبز به مرغی گفته می شود که از هیچ نوع ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنی برای تغذیه و پرورش این مرغ ها استفاده نشود و چنین مرغی نباید هیچ گونه دارویی از جمله انواع آنتی بیوتیک ها را در طول دوران رشدش دریافت کرده باشد.
انتهای پیام/ع