با خوردن یک سیب و یک فنجان چای سبز، جلوی بیماری را بگیرید
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان انستیتوی تحقیقاتی غذا (IFR) دریافتند که چگونه مواد غذایی که به‌طور طبیعی یافت می‌شود، می‌تواند از سلامت ما در مقابل پیشرفت بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی یا سرطان محافظت کند.

قدم بعدی محققان همتاسازی این یافته‌ها در بدن انسان است، اما در این فاصله، توصیه ما استفاده از میوه‌های تازه، سبزیجات و چای سبز است.
 
دانشمندان با انجام مطالعات و آزمایشاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند آن دسته از افرادی که روزانه یک سیب و یک فنجان چای سبر میل می کنند کمتر به بیماری ها دچار می شوند و احنمال بروز سرطان در آن ها کمتر ایت.
 
انتهای پیام/