بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران؛
رئیس حوزه هنری: بهار ما بدون نمایشگاه کتاب کامل نمی­شود
به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، محسن مومنی در ادامه عنوان کرد: بدون شک برای تمامی نویسندگان و اهل ادب نمایشگاه کتاب تهران فضای متفاوتی است و همه برای برگزاری  آن لحظه شماری می کنیم. از طرفی نمایشگاه کتاب محل دیدار اهل ادب است و از این منظر هم فرصت مطلوبی برای نویسندگان به شمار می­رود.

نویسنده کتاب «ريشه در آسمان» بیان داشت: نمایشگاه کتاب تهران نسبت به گذشته پیشرفت کرده  است. صنعت نشر ما نیز در انتشار کتاب رشد داشته و با گذشته قابل مقایسه نیست.

وی ادامه داد:  البته در سال‌های گذشته صنعت چاپ و نشر با مشکلاتی روبه رو بوده است و شاید دلیل رکود بازار نشر در روزهای خارج از نمایشگاه کتاب تهران به این موضوع  مرتبط باشد. 

رئیس حوزه هنری افزود: حوزه نشر پر هزینه نیست و با کمی توجه به این حوزه می‌توان کارهای بزرگی انجام داد، در واقع باید از کمیت  بکاهیم و به کیفیت توجه ویژه ای داشته باشیم چراکه 60 هزار عنوان کتاب چاپ نخست افتخار نیست و باید از کتابسازی فاصله بگیریم.

این نویسنده در پایان گفت: اگر نمایشگاه کتاب تهران تخصصی شود وضعیت بهتر می‌شود زیرا از شلوغی وترافیک نمایشگاه کاسته خواهد شد و افراد می‌توانند راحت‌تر از فضای نمایشگاه  استفاده کنند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 16 تا 26 اردیبهشت ماه در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) با شعار «خواندن، گفتگو با جهان» برپاست.