از سوی بانک مرکزی اعلام شد
برنج 2.2 درصد افزایش یافت/ کاهش 2.6 درصدی نرخ تخم مرغ
برنج 2.2 درصد افزایش یافت/ کاهش 2.6 درصدی نرخ تخم مرغبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران بانک مرکزی متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران در هفته منتهی به 4 اردیبهشت 94  اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد کاهش ولی بهای ماست پاستوریزه 0.7 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 2.6 درصد کاهش یافت و شانه ای 70000 تا 100000 ریال فروش رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 2.1 و 2.4 درصد افزایش داشت در گروه حبوب، بهای نخود و لوبیا قرمز ثابت بود. قیمت لوبیا چشم بلبلی معادل 0.9 درصد و لوبیا سفید 0.8 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.5 تا 2.5 درصد افزایش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان به ترتیب معادل 0.6 و 0.8 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.6 تا 5.4 درصد افزایش داشت.

در گروه سبزی های تازه قیمت خیار معادل 5.1 ، سیب زمینی 0.2 و لوبیا سبز 0.5 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.2 تا 17 درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل 0.2 درصد و گوشت مرغ 0.6 درصد افزایش داشت و بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند معادل 0.1 درصد و شکر 0.2 درصد افزایش ولی بهای انواع روغن نباتی 0.1 درصد کاهش یافت و قیمت چای خارجی ثابت بود.


متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران
هفته منتهی به 4 اردیبهشت 94



برنج 2.2 درصد افزایش یافت/ کاهش 2.6 درصدی نرخ تخم مرغ

انتهای پیام/