راه‌های در امان بودن از شر آلومینیوم
به گزارش خیرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، از پیچیدن مواد غذایی لای کاغذهای آلومینیومی بپرهیزید؛ زیرا در دمای بالا باعث انتقال این ترکیبات به مواد غذایی می‌شوند و از لوازم آلومینیومی استفاده نکنید.

برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانید، کلماتی مانند E172 (رنگ‌های خوراکی)‌، 520E،E521 ،E522 و 523 E(در محصولات غذایی صنعتی)‌، 554E، 555E، E556 وE559 (در نمک، شکر، کاکائو، بعضی پنیرها، برنج، سوسیس و کالباس و...) و 541 E(در بیسکوئیت‌ها و...) همان ترکیبات آلومینیومی هستند.
 
 بهتر است در خرید این قبیل محصولات غذایی احتیاط بیشتری داشته باشید.از دئودورانت‌های بدون الکل و بدون آلومینیوم کلروهیدرات استفاده کنید.
 
برای در امان بودن از مضرات آلومینیوم از همین امروز مصرف غذاهای کنسروی را محدود کنید و  برای پخت و پز غذاهایتان از ظروف سالم و لعاب دار استفاده کنید.
 
انتهای پیام/