قزوین؛
تولید بیش از 2 هزار و 600 تن ماهی سردابی در قزوین
بگزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین ؛ ​به گفته  سیمین شکری ، این میزان ماهی در ۱۶۱ واحد فعال سردابی استان تولید شده که از میزان تولید پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه بیشتر است.

​شکری اضافه کرد: بیشترین ماهی با  ۱۴۰۶تن در قزوین و کمترین میزان با ۵.۲۴ تن در آوج تویلید شده است.

​وی با اشاره به افزایش جمعیت و نیاز به غذا و ایجاد امنیت غذایی در کنار اهمیت حفاظت از جمعیت آبزیان در منابع آبهای طبیعی اظهار داشت : این عوامل سبب شده تا آبزی پروری مدرن توسعه پیدا کند و با توجه به محدودیت در تامین آب و  نیاز به اقتصادی کردن تولید ماهی و بهره برداری بهینه از آب موجود در استخرها افزایش تولید در واحد سطح انجام شود.

شکری افزود: پرورش ماهی در آبهای داخلی راهی مناسب جهت تولید پروتئین مرغوب و ایجاد اشتغال است.

انتهای پیام /س