وزیر آموزش و پرورش:
پرداخت مطالبات فرهنگیان تا قبل از آغاز هفته معلم

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت" وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای معاونان اداره کل و ادارات آموزش و پرورش گیلان که  در بندرانزلی برگزار شده بود گفت: پرداخت 690 میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان کشور به تصویب سازمان مدیریت رسیده و قرار است این مطالبات قبل از دوازدهم اردیبهشت ماه، آغاز هفته معلم پرداخت شود.

وی، از اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان درآینده نزدیک در نظام آموزش و پرورش خبر داد وافزود: در اجرای آن ، معلمان به 4 گروه پایه،ارشد، خبره و عالی تقسیم بندی خواهند شد و بر این اساس حقوق آنان نیز افزایش می یابد.

وی  از استخدام 5 هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش خبر داد افزود: بزودی رشته های مورد نیاز و شرایط آزمون اعلام خواهد شد.

فانی گفت: در این آزمون استخدامی ، شرکت کنندگان پس از قبولی باید به مدت یکسال در دانشگاه فرهنگیان آموزش ببینند و پس از اخذ گواهی معلمی جذب این سازمان خواهند شد.

انتهای پیام/س