اعلام آمادگی ۵۴ سرمایه‌دار ایرانی خارج از کشور برای حضور در گیلان
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمدعلی نجفی استاندار گیلان گفت: بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها به دنبال دریافت بودجه برای اجرای آن بودیم در سفر کاروان تدبیر و امید به استان محقق می‌شود و برای گوهر رود و زرجوب و پروژه‌های آب و فاضلاب رشت نیز اعتباراتی تخصیص می‌یابد.

وی به جلسه با شورای ایرانیان خارج از کشور در تهران اشاره کرد و افزود: در این جلسه اولویت ما دعوت از سرمایه گذاران گیلانی خارج از کشور بود و ما از این حضور استقبال می‌کنیم.

نجفی جذب سرمایه گذار برای حوزه‌های شهری را از مباحث عمده دانست و گفت: باید با استفاده از سرمایه گذار بخش خصوصی یک حرکت جدی در ارائه خدمات به مردم داشته باشیم.

وی ادامه داد: تاکنون 54 سرمایه دار بزرگ ایرانی جهت حضور در گیلان همزمان با سفر ریاست جمهوری اعلام آمادگی کردند.

نماینده عالی دولت در استان اذعان کرد: همچنین یک پرواز مستقیم از امارات به فرودگاه سردار جنگل رشت دایر شده که سفیر ایران در امارات به همراه 13 سرمایه دار بزرگ با هزینه شخصی وارد استان می‌شوند و این یک فرصت بزرگ برای گیلان است.

وی تصریح کرد: در سفرهای کاروان تدبیر و امید، ایرانیان خارج از کشور برای بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی در استان‌ها دعوت می‌شوند که این برنامه در گیلان نیز انجام می‌گیرد.

نجفی اذعان کرد: برگزاری نشست صمیمی با معاون اجرایی رییس جمهوری و مدیران استانی، حضور در برنامه توسعه و سرمایه گذاران استان با حضور رییس جمهوری و بازدید از منطقه آزاد انزلی از جمله برنامه‌هایی است که برای ایرانی‌های مقیم خارج از کشور در سفر به این استان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/