رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد نقش نظامیان آمریکایی در عراق نباید به آموزش و مشاوره نیروهای عراقی محدود شود.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رویترز، «جان بینر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد نقش نظامیان آمریکایی در عراق نباید به آموزش و مشورت دادن به نیروهای عراقی --که با داعش میجنگند -- محدود شود.
البته بینر -- که به تازگی از سفر خاورمیانه بازگشته است -- تا درخواست برای درگیر شدن نظامیان آمریکایی در جنگ عراق پیش نرفت.
وی افزود: «این حضور را جنگ نمینامم بلکه برنامه ریزی، هدایت و مشارکت گستردهتر در کمک به عراقیها در این جنگ میدانم.»
بینر گفت: دولت اوباما به راهبردی جامع و روشنتر در برخورد با داعش در سراسر منطقه نیاز دارد.
بینر مدعی شد: «مسئله نگران کننده این است که عراق برای درخواست کمک در بیرون راندن عناصر داعش از شهر تکریت، به ایران متوسل میشود.»
وی همچنین گفت: عراقیها به کمک بیشتر آمریکا برای خرید سلاح نیازمند هستند و این کمک باید بخش اقتصادی را نیز شامل شود.
انتهای پیام/