از سوی بانک مرکزی اعلام شد
افزایش قیمت 7 کالا/ قیمت برنج 0.2 درصد کاهش یافت
//////////////به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ بانک مرکزی قیمت اقلام خوراکی منتهی به 21 فروردین ماه را اعلام کرد که به شرح زیر است: 

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای ماست غیرپاستوریزه معادل 3.3 درصد و شیر پاستوریزه 4.2 درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 0.1 درصد افزایش یافت و شانه ای80000 تا 105000ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 1.3 درصد کاهش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لپه نخود معادل 2.2 درصد کاهش ولی بهای لوبیا سفید معادل 0.4 درصد و لوبیا قرمز 0.2 درصد افزایش یافت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری لیمو شیرین عرضه نمی شد و نارنگی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای موز معادل 6.9 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1 تا 55.2 درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدو سبز معادل 10.2 درصد و سبزی های برگی 4.1 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 تا 18درصد افزایش داشته است.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.2 درصد و گوشت تازه گاو و گوساله 0.6 درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ معادل 5.8 درصد کاهش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای چای خارجی ثابت بود. قیمت قند معادل 0.2 درصد، شکر 0.6 درصد، روغن نباتی جامد 0.2 درصد و روغن نباتی مایع 0.1 درصد افزایش یافت.


خلاصه نتايج گزارش هفتگی متوسط قيمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران

 هفته منتهی به ١٣٩٤/١/٢١


//////////////

لازم به ذکر است تغییرات قیمتی اعلام شده منتهی به 21 فروردین 94 نسبت  به هفته مشابه ماه قبل است.

انتهای پیام/