کرمان؛
کاهش تلفات در معابر شهری کرمان تا 60درصد
کاهش تلفات در معابر شهری کرمان تا 60درصدبه گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ،سرهنگ حمید معین زاده در جمع خبرنگاران گفت: اجرای طرح های نظارتی پلیس در نوروز سال جاری کرمان، منجر به کاهش تلفات معابر درون شهری این استان به سه کشته شد.

وی در ادامه افزود: طرح نظارتی نوروزی پلیس از 25 اسفند سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین سال جاری ادامه دارد.

وی دلیل کاهش تلفات تصادفات معابر درون شهری استان کرمان را به دلیل رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان و عابران پیاده دانست.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان تاکید کرد: حضور سازمان و نهادهایی مانند هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی، شورای ترافیک، بخشداران و فرماندارن نیز در کنار حضور مستمر ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در معابر، منجر به کاهش آمار تصادفات در این حوزه شده است.

وی تصریح کرد: بیشتر تخلفات اعمال قانون شده در معابر درون شهری استان کرمان توسط پلیس، مربوط به تخلفات حادثه ساز بوده است.


سرهنگ معین زاده تاکید کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان، 13 فروردین نیز از خروج خودروهای باری که اقدام به حمل مسافر در قسمت بار می کنند، جلوگیری خواهد کرد.

وی افزود: رعایت نکردن مقرارت راهنمایی و رانندگی از سوی راکبین موتور سیکلت، سرعت غیرمجاز خودروها، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، عدم توجه به جلو و عبور عابران پیاده از محل های نامناسب از جمله دلایل تصادفات درون شهری در کرمان است.


انتهای پیام/ض