میگرنی‌ها از خوردن این میوه پرهیز کنند
محمد رضا معتمد، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گرسنگی می‌تواند سردردهای میگرنی را در مبتلایان به این بیماری تشدید کند، همچنین مصرف غذاهای حاوی نیترات چون سوسیس و کالباس در برو حملات میگرنی تأثیر می‌گذارد.

وی با اشاره به تغذیه مبتلایان به میگرن اظهار داشت: مصرف غذاهایی که حاوی نگه دارنده هستند همچنین مصرف برخی داروها می‌تواند در این مسئله تأثیر بگذارد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف موز نیز می‌تواند سبب تشدید سردرد‌های میگرنی در مبتلایان به این بیماری شود.


انتهای پیام/