مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: با توجه به استهلاک این دستگاهها و نیاز به دریافت هزینهای لازم، مبلغ دریافتی از کارتخوانها تنها به اندازه دو پیامک فارسی است.

به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، شهریور ماه بود که محسن قادری مديرعامل شاپرك در نشستی خبر با بیان این که باید برای ارائه هر خدمتی هزینهای پرداخت شود و نمیتوان آن را رایگان به دست آورد، گفت: با توجه به این که تاکنون هزینه کارمزد مربوط به کارتخوان فروشگاهها از سوی بانک مرکزی پرداخت میشد، در نظر داریم با هدفمند کردن این کارمزدها یارانه آن را حذف کرده و بر عهده پذیرنده (صاحب) دستگاه قرار دهیم.
پس از آن "ناصر حکیمی" مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی ضمن تایید این خبر، گفت: با توجه به استهلاک این دستگاه ها و نیاز به دریافت هزینه ای لازم، مبلغ دریافتی از کارتخوان ها تنها به اندازه دو پیامک فارسی است.
و مقرر شد این طرح از اول آبان 93 اجرایی شود اما با توجه به مخالفت دولت و بازخوردهای مردم اجرایی نشد.
اما در پی اعلام این خبر، دارندگان این دستگاه ها عکس العمل های متفاوت و اغلب منفی در این خصوص داشتند که منجر به تعویق افتادن اجرای این طرح بود.
دبیرکل بانک مرکزی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران در خصوص کارمزدهای دستگاه های کارتخوان گفت: بحث کارمزدها از اردیبهشت ماه 93 مطرح و طبق برنامه باید از اول آبان ماه سال گذشته اجرایی می شد اما با توجه به حواشی و طرح این موضوع در هیئت دولت، مقرر شد که این موضوع مجدد در شورای پول و اعتبار مطرح و بررسی شود و تا زمانی که در شورا مصوب و تائید نشود به مرحله اجرا نخواهد رسید.
همچنین طبق آخرین اظهار نظر "ناصر حکیمی" مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: اجرای این طرح در دستور کار شورای پول و اعتبار است اما تاکنون هیچ گونه اظهار نظر جدی در این خصوص از سوی بانک مرکزی صورت نگرفته است.
انتهای پیام/