دانشجویان باید بدانند که رسالت امروز آنها در قبال حفظ اسلام و شهدا باید بر اساس شناخت باشد و حضور دانشجویان دراردوی راهیان نور فرصتی مناسب برای آشنایی آنها با ارزشهای والای انسانی است.

میرزا حسن حسینی رییس دانشگاه پیام نور تهران در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اردوهای راهیان نور نقش موثری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه جهادی دارد و این اردوها فرصت مناسبی برای آشنایی دانشجویان با ارزشهای والای انسانی است.
وی گفت: این اردوها در تربیت و سازندگی دانشجویان ارتباط مستقیم دارد و در تبیین باورهای دانشجویان اثر گذار است.
وی با بیان اینکه بیش از 700 دانشجوی دانشگاه پیام نور استان تهران به منطقه شهدای هویزه اعزام شدهاند، خاطر نشان کرد: اعزام دانشجویان به مناطق جنگی به تقویت روحیه جهادی و تبیین ارزشها در بین دانشجویان اثر گذار است و هرچه دشمنان استکبار طلب در مقابله بر علیه ما بکوشند استقبال دانشجویان برای حضور در این اردوها افزایش مییابد.
انتهای پیام/