نه تنها دست زدن به خود گوشت و مرغ میتواند باعث یک بیماری مهلک شود بلکه بسته بندی این نوع محصولات نیز میتواند خطری بالقوه برای سلامت انسان داشته باشد.

گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند حتی بسته بندی مرغ میتواند حاوی باکتری کمپیلو باکتر باشد و سبب مسمومیت در افراد و بروز بیماریهایی مانند اسهال، تهوع، استفراغ، دل درد و تب فراوان در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، مسمومیت کمپیلوباکتر هر ساله حدود 280 هزار فرد را مبتلا میکند و در 80 درصد موارد خوردن مرغ آلوده علت این حادثه میشود.
دیگر اشکالات بوجود آمده در اثر خوردن مرغ عبارتند از سالمونلا و E.COLI که میتوانند بشدت خطرناک باشند.
کارشناسان توصیه میکنند شستن دست در هنگام دست زدن به مرغ و پخت مرغ در حرارت بالا سبب جلوگیری از بروز بیماری و انواع مسمومیت ها در افراد میشود.
انتهای پیام/