سخنگویی خبر داد:
ارائه خدمات به بیش از 21 نفر در مراکز آموزشی توانبخشی
یحیی سخنگویی معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، با اشاره به ارائه خدمات در مراکز آموزشی توانبخشی گفت: مراکز روزانه آموزشی توانبخشی توسط بخش غیر دولتی با مجوز و تحت نظارت سازمان بهزیستی کشور تامین شده است.
 
وی ادامه داد: این مراکز به گروه هدف معلولان اعم از ذهنی زیر 15 سال، جسمی حرکتی، ضایعه نخاعی، نابینا و کم بینا ، ناشنوا و کم شنوا) سالمندان و بیماران روانی مزمن به صورت روزانه ارائه خدمت می‌کنند.
 
 سخنگویی تصریح کرد: خدمات آموزشی، توانبخشی پزشکی ، اجتماعی توسط تیم تخصص مرتبط با هر یک از گروه‌های هدف از جمله اقداماتی است که دراین مراکز انچام می‌شود.
 
 معاون امور توانبخشی سازامن بهزیستی کشور در پایان گفت: 21 هزار و 157 معلول در این مراکز دخدمات دریافت کرده‌اند و در مجموع 531 مرکز در سطح کشور وجود دارد.

انتهای پیام/