شفیعی در سومین اجلاس هم اندیشی خزر؛
سیاست ما تقویت روند همگرایی در خزر است
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛  نوذر شفیعی در سومین اجلاس هم اندیشی ملی خزر گفت: پیش از این در دیماه ۸۸ و دیماه ۹۱ اولین و دومین اجلاس هم اندیشی خزر در استانهای گیلان و مازندران برگزار شد. 
 
وی افزود: این همایش‌ها تعمدا در استان‌های ساحلی خزر برگزار می‌شود تا فرصتی باشد برای پیگیری مسائل و مشکلاتی که این استانهای ساحلی دارند. 
 
رئیس کمیته خزر مجلس گفت: در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کمیته‌های مختلفی وجود دارد که نشان دهنده توجه ویژه کمیسیون به آن موارد است و از همین جهت کمیته ویژه خزر در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیش بینی شده است. 
 
وی افزود: هدف از تشکیل این کمیته رصد تحولات مربوط به دریاچه خزر است، چرا که این دریاچه به لحاظ سیاسی، امنیتی، اقتصادی و زیست محیطی مهم است. 
 
شفیعی تصریح کرد: دریاچه خزر برای ما یک فرصت است و ما سعی داریم استفاده از این ظرفیت را بالا ببریم. 
 
وی همچنین کمک به تصمیم سازی و تصمیم گیری در سطح کشور در مورد دریاچه خزر را از دیگر اهداف برگزاری اجلاس هم اندیشی ملی خزر عنوان کرد. 
 
وی گفت: عدم هماهنگی بین نهادهای ذیربط برای اتخاذ سیاست واحد در مورد دریاچه خزر باعث از بین رفتن فرصت می‌شود. 
 
رئیس کمیته خزر گفت: پرکردن خلاء فکری بین بدنه اجرایی و دانشگاهی از نکات مهمی است که ما به دنبال آن هستیم. 
 
این نماینده مجلس گفت: در کشورهای ساحلی دریای خزر نیز اجلاس‌های مشابهی برگزار می‌شود، بنابراین اگر ما تحولات دریاچه خزر را رصد نکنیم، عقب می‌مانیم. 
 
رئیس کمیته خزر گفت: سیاست نهایی ما تقویت روند همگرایی در خزر است. 
 
شفیعی تاکید کرد: دریاچه خزر باید به عنوان حلقه وصل باشد نه حلقه فصل. 
 
وی در پایان گفت: ما براساس حساسیت و ضرورت تحولات دریاچه خزر را رصد می‌کنیم. 

انتهای پیام/