ساجدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
آتش بسی شکننده برای اوکراین/ پوتین دست برتر امضای این توافق است
آتش بسی شکننده برای اکراین/ پوتین دست برتر را در امضای این توافق دارد"محمد ساجدی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اعلام آتش بس در اوکراین اظهار داشت: به نظر می‌رسد این آتش بس شکننده باشد.
 
 وی ادامه داد: در نیمه‌های شب که این قرارداد منعقد شد پس از آن چند نفر با شلیک‌های متعدد کشته شدند و مجموعه شواهد و قرائن نشان می‌دهد که روس‌ها به ویژه پوتین دست بالاتری را در امضای این قرارداد دارند.
 
 این کارشناس سیاست خارجی تصریح کرد: روس‌ها اعلام کردند که اگر هر گونه نقضی نسبت به آتش بس صورت گیرد ما مجددا قسمت‌های مربوط به خود را مسلح خواهیم کرد بنابراین به ضرر می‌رسد در این زمینه بازنده دولت اوکراین باشد.
 
ساجدی در پایان با اشاره به این که اگر اوکراینی‌ها بتوانند تا ده روز آینده به خوبی آتش بس را سپری کنند می‌توان به چشم انداز آینده این تحولات امیدوار بود، خاطر نشان کرد: غربی‌ها مایل بودند تا در دیوارهای روسیه پنهان شوند ا می‌بینیم شرایط کنونی به نفع اوکراین نیست اما آن‌ها در تلاشند تا از درگیری پرهیز کنند.
 
انتهای پیام/