گزارش/
نمایشگاه پوشاک ترکیه تیشه به ریشه تولید داخلی
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ با توجه به اینکه نمایشگاه پوشاک ترکیه که 12الی 16 همین ماه قرار است در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شود،  جمعی از تولید‌کنندگان پوشاک وطنی صبح امروز در مقابل اتحادیه پوشاک جمع و اعتراض خود را اعلام کردند.

طبق این گزارش تولیدکنندگان پوشاک اظهار داشتند: برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشاک ترکیه در نمایشگاه بین‌المللی مغایرت با حمایت از تولیدکنندگان دارد و تیشه به ریشه تولید داخلی وارد خواهد کرد.

تولیدکنندگان پوشاک با اشاره به اینکه باید جلوی برگزاری این گونه نمایشگاهها گرفته شود یادآور می‌شوند: با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی و تاکید بر حمایت از تولید و بازاریابی برای صادرات آنها، این گونه تصمیم‌گیریها و اعطای مجوز برای برگزاری چنین نمایشگاههای ضربه مهلکی به تولید وارد خواهد کرد که غیر قابل جبران است.




انتهای پیام/