هشدار یک روان‌شناس به والدین؛
عدم توجه کافی به فرزند باعث ضعیف شدن پیوندهای عاطفی می‌شود
 اسماعیل ناصری، روان‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، تاثیرگذارترین عامل رشد شخصیت کودک را نقش والدین مطرح و اظهار کرد: از نظر روان‌شناسان رشد کودک در حوزه‌های متفاوتی مانند حوزه شناختی، عاطفی و اجتماعی مورد بررسی قرار می‌گیرد،‌اما چیزی که در همه‌ آن‌ها مشترک است، تاثیر والدین در رشد تمام ابعاد و حوزه‌ها در کودک است.
 
وی افزود: طبق تحقیقات انجام شده، اصلی‌ترین فاکتور پیشگیری کننده از ابتلای نوجوانان و جوانان به آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر و اعتیاد، چگونگی کیفیت ارتباط و توجه والدین نسبت به فرزند است.
 
ناصری در ادامه از توجه بیش از حد برخی والدین به موبایل و شبکه های مجازی و غفلت آنان نیست به فرزندانشان اظهار نگرانی کرد و گفت: متاسفانه برخی از والدین به جای توجه به فرزند و نحوه تربیت آن به وقت گذران در شبکه‌های اجتماعی مانند لاین، وایبر و سایر ابزارها روی آورده‌اند که این موضوع منجر به ضعیف شدن پیوندهای عاطفی بین والدین و فرزندان می‌شود.
 
وی تاکید کرد: پیوند عاطفی یکی از مهمترین علل حرف شنوی کودک از والدین در سنین نوجوانی و جوانی است.
 
این روانشناس در پایان تصریح کرد: به طور کلی هر موضوع و ابزاری که بتواند کیفیت ارتباط بین والد و فرزند را کاهش و موجب عدم عمیق‌تر شدن این روابط شود باید کنار گذاشته شود و بهتر است والدین به جای استفاده بی‌مورد از تلفن‌ همراه و فضای مجازی به خواندن کتاب، تماشای تلویزیون و شنیدن موسیقی به صورت مشترک با فرزندانشان بپردازند.
 
انتهای پیام/