ضرورت ارزیابی ریسک عوارض قلبی در جراحی‌های غیر قلبی
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بیماران در هنگام مراجعه به بیمارستان به علل مختلف مانند آپاندیسیت حاد مشکلات مزمن ارتوپدی، گوارشی، زخم معده و تشخیص جراحی می‌گیرند که در نتیجه باید بیهوش شوند و ممکن است این بیهوشی ریسکی به قلب وارد کند.

وی تصریح کرد: در این گونه موارد باید یک متخصص قلب به بیمار و تیم جراحی مشاوره دهد تا ریسک عوارض قلبی در بیماران کاهش یابد.

قاسمی افزود: موضوع مباحث این سمپوزیوم شامل افرادی است که می‌خواهند تحت عمل جراحی غیر قلبی قرار گیرند و با مسائل قلبی مثل عوارض قلبی ناشی از جراحی و بیماری‌های قلبی موجود در او دست به گریبانند.

رئیس سمپوزیوم مشاوره قلب در اعمال جراحی غیر قلبی خاطر نشان کرد: این گونه جراحی‌ها، جراحی‌های غیر قلبی هستند و با بیمارانی که می‌خواهند عمل قلب باز و جراحی قلب و نظایر این‌ها متفاوت هستند.

وی گفت: بیمار قبل از جراحی باید توسط متخصص قلب مشاوره شود یعنی قبل از عمل حین عمل و پس از اجرای عمل مسائل قلبی در وی ارزیابی شود که مدیریت این کار به متخصص بیهوشی سپرده شود و متخصص بیهوشی با مجموع اطلاعات کسب شده از بیمار مشاوره‌های خاص را مورد نظر قرار می‌دهد. در حقیقت متخصص بیهوشی ارزیابی ریسک را انجام می‌دهد.

قاسمی افزود: در این سمپوزیوم همکاران متخصص قلب و بیهوشی را مخاطب قرار دادیم و تلاش می‌کنیم آنها را در این زمینه توانمند کنیم. سمپوزیوم مشاوره قلب در اعمال جراحی غیر قلبی امروز در مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی در حال برگزاری است و 8 امتیاز بازآموزی دارد.

وی خاطر نشان کرد: خیلی از مخارج برای بیمار لزومی ندارد ضرورتاً‌ صرف شود برای عمل جراحی غیر قبلی از متخصص قلب یا دیگر بگیرد و برای افراد که در این زمینه فعالیت دارند لازم است این مسائل فراموش نشود.


انتهای پیام/