قم؛
مرگ تدریجی با مصرف شیشه

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم؛ حجت‌الاسلام محمدعلی جمشیدی مدیرمرکز مشاوره صدرا در نشست تخصصی طرح کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه، گفت: با بیان اینکه هر فردی در دوران جوانی نیازهایی را حس می‌کند و این نیازها ممکن است برآورده نشود و برخی جوانان برای رسیدن به این نیاز ناخواسته در دام اعتیاد شیشه گرفتار شوند.

مدیر مرکز مشاوره صدرا یکی از دلایل استقبال از شیشه را بدون طعم و بو بدون آن دانست.

علائم مصرف شیشه همچون افسردگی، تغییر در اندازه و ابعاد مردمک چشم، زخم‌های احتمالی در گوشه‌های کناری زبان و مقدار کمی لاغری نشانه‌های جسمی مشخصی ندارند، آسیب جدی به مغز، قلب، کبد،پرحرفی، پرفعالیتی و پس از آن یاس و افسردگی، جزئی از تغییرات رفتاری مصرف کنندگان است که در دراز مدت باعث بروز توهم و اختلالات شناختی و انجام رفتارهای پرخطر وسرانجام مرگ می‌باشد.

جمشیدی دلیل مصرف شیشه بین دانشجویان را نیازمند تمرکز دانست و گفت شیشه برای تمرکز در یک امتحان می‌تواند کارایی مثبت داشته باشد ولی این تمرکز موقتی است و دانشجو برای اینکه بتواند دوباره به درس خواندن مشغول شود نیازمند مصرف با دوز بیشترمی شوند.

قدرت طلبی و هیجان و فرار از افسردگی از دیگر دلایل برخی از جوانان به ماده مخدر شیشه روی می‌آورند تا بتوانند از زندگی لذت ببرند.

مدیر مرکز مشاور صدرا اضافه کرد: کسانی که برای فرار از افسردگی به شیشه روی می‌آورند از این مسئله غافل هستند که مصرف شیشه موجب می‌شود برای همیشه افسرده بمانند و برای یک عمر باید علائم افسردگی را یدک بکشند.

این روانشناس اضافه کرد: برخی رانندگان برای بیدار ماندن در ساعات طولانی، به این ماده مخدر روی آورده‌اند ولی از آسیب‌هایی که شیشه به اعضا و جوارح آنان وارد می‌کند غافل هستند.خانم‌ها برای کاهش وزن به سراغ این ماده مخدر می‌روند و در مدت کوتاهی وزن ایشان پایین می‌آید ولی در برابر کاهش وزن، بخشی از مغز، قلب و کبد ایشان آسیب جدی می‌بیند که هرگز این آسیب‌ها جبران نمی‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دشمن با تبلیغ رسانه‌ ای برای مصرف ماده مخدر شیشه در تلاش است که روح و جسم جوانان را متلاشی کند تا نتوانند پله‌های موفقیت را طی کنند.

انتهای پیام/ز